Odhalte roušku osudu a nahlédněte s pomocí zkušených kartářek a astroložek do Vaší blízké i vzálenější budoucnosti. Všechny naše astroložky i kartářky mají mnohaleté zkušenosti a umí nejen přesně popsat věci budoucí, ale umí Vám také spolehlivě poradit v důležitých rozhodnutích tak, aby jste na osudových křižovatkách šli vždy tím správným směrem.

Horoskopy znamení - beran, ryby, rak, štír, střelec, kozoroh, váhy, blíženci, vodnář, panna, býk, lev


Horoskop na rok 2024 – věštkyně Regína

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Zašlete mi sms ve tvaru RADA REGINAPORADNA REGINA a text vaší otázky na číslo 903 55 60.

Zajímají Vás události, jež čekají právě Vás v tomto pro mnohé možná obtížném roce? Jmenuji se Regína a s pomocí horoskopu na rok 2024 určíme štastné i méně štastné okamžiky, které Vás v tomto roce čekají. Říká se, že štěstí přeje připraveným, buďte i Vy připraveni na svoji budoucnost a Váš život se stane jednodušším. Zavolejte mi na číslo 906 70 01 02, zadejte moji linku 60 a společně nahlédneme do Vaší budoucnosti pro tento rok.

Horoskop na rok 2024

Kulatý rok 2024 je a jistě i bude v mnoha ohledech zajímavým rokem plným mýtické energie. Podle starobylého a respektovaného čínského horoskopu je rok 2024 ve znamení tygra. Tygr je šelma dravá, ale i chytrá a inteligentní. Povězte, vás by nezajímalo, co vám přinese nový rok 2024? Co na vás letos rok 2024 nachystal?

Odpověď může být jednodušší než si vůbec myslíte. Nevěříte? Pak vyzkoušejte horoskop na rok 2024! Horoskopy jsou astrologické tabulky nebo taktéž zobrazení diagramů, které zachycuje postavení nebeských těles pro určitý okamžik a pro konkrétní místo na Zemi. Slovíčko horoskop je původně odvozené od řeckého slova horoskopos, které v doslovném překladu značí znamení času.

Pro sestavování moderních horoskopů se v dnešní době obvykle používá stará západní astrologická tradice, která počítá s rozložením a konstelací několika různých prvků. Především jsou to astrologické planety, zvěrokruh, astrologické domy, ascendent a descendent, aspekty (což jsou vzájemné úhly mezy jednotlivými zmíněnými prvky), medium coeli a imum coeli. Dále pak se do horoskopu započítávají také stálice, což jsou hvězdy s fixní polohou na noční obloze, asteroidy, které představují pohyblivý prvek osudí, citlivé nebo také někdy arabské body a další astrologické body - například lunární uzly, černá luna a podobně.

horoskop 2024

Západní astrologický symbolismus považuje za astrologické planety také mimo klasických i naše Slunce a Měsíc, který je velmi často označován slůvkem Luna. Dříve celý astrologický systém horoskopů pracoval se sedmi klasickými planetami (Slunce, Luna, Merkur, Venuše, Mars, Jupiter a Saturn). Po objevech dalších planet sluneční soustavy vstřebal a zapracoval i nová tělesa, kterým se říká transsaturnská. Pokud vás zajímají jednotlivé symboly planet, můžete se na ně podívat v tabulce nalevo.