Odhalte roušku osudu a nahlédněte s pomocí zkušených kartářek a astroložek do Vaší blízké i vzálenější budoucnosti. Všechny naše astroložky i kartářky mají mnohaleté zkušenosti a umí nejen přesně popsat věci budoucí, ale umí Vám také spolehlivě poradit v důležitých rozhodnutích tak, aby jste na osudových křižovatkách šli vždy tím správným směrem.

Horoskopy znamení - beran, ryby, rak, štír, střelec, kozoroh, váhy, blíženci, vodnář, panna, býk, lev

horoskop lasky

Partnerský horoskop a horoskopy lásky – věštkyně Zdeňka

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Zašlete mi sms ve tvaru RADA ZDENKAPORADNA ZDENKA a text vaší otázky na číslo 903 55 60.

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Zavolejte mi na telefonní číslo 906 70 01 02 a zadejte linku číslo 61. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Horoskopy lásky

Horoskopy a věštění budoucnosti provázejí lidsto už od pradávna. Každý by rád věděl, co ho čeká, co ho nemine. A co třeba vztahy dvou lidí. Lidé na celém světě se scházejí a zase rozcházejí, rozumí si a nebo si nerozumí. Do někoho se můžete zamilovat hned na první pohled, při první schůzce a později se může stát, že zjistíte, že už si nemáte pořádně co říci. Jiná láska zase kvete tak, jak jde čas a postupně zjistíte, že právě tahle osoba je pro vás ta pravá.

Horoskopy i věštění jsou tu už opravdu hodně, hodně dlouho. Ale málo které oblasti zkoumaná horoskopy se dostává takové oblibě jako právě horoskopům lásky. Lidé jsou prostě zvědaví, jestli jim někdo může otevřít oči a poodhalit roušku budoucnosti aby jim pověděl, jestli je právě tahle osoba ta pravá pro společný život. Partnerské horoskopy i horoskopy lásky by měly být sestavovány ze dvou dílčích částí. Z kompletního horoskopu vaší osoby a z horoskopu partnera. Jedině tak lze dojít k uspokojivému závěru a hodnocení. Horoskop vašeho partnera vám může pomoci odhalit jeho pravou identitu, jeho element a mnoho dalších věcí. Například mezi ohnivá znamení dle horoskopu patří berani, lvi a střelci. Mezi zemská patří býci, panny a kozoroh. Vzdušný element je blízký blížencům, váhám nebo vodnářům a vodní znamení náleží rakům, štírům a rybám.

I na základě takto jednoduché předpovědi dle znamení můžete odhalit například to, že všechna ohnivá znamení v sobě nesou pozitivní, aktivní a dominantní postoj k životu. Jsou energičtí, soutěživí a dávají najevo svoje city. Naproti tomu vodní znamení jsou často iracionální, negativní, nelogická a spíše citově nebo umělecky zaměřená. Nechybí jim empatie, představivost a fantazie.