Odhalte roušku osudu a nahlédněte s pomocí zkušených kartářek a astroložek do Vaší blízké i vzálenější budoucnosti. Všechny naše astroložky i kartářky mají mnohaleté zkušenosti a umí nejen přesně popsat věci budoucí, ale umí Vám také spolehlivě poradit v důležitých rozhodnutích tak, aby jste na osudových křižovatkách šli vždy tím správným směrem.

Horoskopy znamení - beran, ryby, rak, štír, střelec, kozoroh, váhy, blíženci, vodnář, panna, býk, lev

andelske kartz

Andělské karty – věštkyně Lída

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Zašlete mi sms ve tvaru RADA LIDAPORADNA LIDA a text vaší otázky na číslo 903 55 60.

Zeptejte se na Váš osud přímo Vašich andělů. Andělské karty jsou propojením právě s těmito anděli, kteří Vás opatrují a provázejí Vaším životem. Andělé Vám pomáhají splnit životní poslání a úkoly, díky kterým se stáváte lepšími. Zavolejte mi na 906 70 01 02, připojte se na linku s číslem 64 a společně Vaše anděly poprosíme o rady i o pomoc.

Andělské karty

Jak již název vypovídá, tak se jedná o věštbu, která má něco společného s kartami. No, ne že něco společného, ale andělské karty jsou jak začátek, tak také konec tohoto druhu věštby. Věštba spočívá v tom, že si vyberete libovolný počet karet, které jsou vyložené na stole a věštkyně vám podle nich vypoví budoucnost.

Ovšem přes tyto karty se nemusí vykládat jen budoucnost, ale řeknou vám o vás nebo o vaší rodině také informace, které samy nevíte a budete žasnout, co se všechno dozvíte. Andělské karty si můžete také vykládat sami. Co k tomu budete potřebovat? Nic kromě andělských karet. Andělské karty pečlivě zamícháte a vyložíte na stůl. Poté otáčíte libovolný počet karet a sledujete mezi nimi nějaké propojení. Když naleznete nějaké propojení a smysl otočených karet, tak jste si o něco ulehčili život a víte, co děláte špatně.

Pokud si na toto netroufáte, tak nezoufejte, jelikož věštců, kteří vám v tomto pomohou a vypoví o vás informace, které samy neznáte jsou stovky. Pokud nemáte čas někam zajít, tak nezoufejte, jelikož výklad andělských karet naleznete také kdekoli na internetu a bude vám řečena souvislost mezi jednotlivými anděly na kartách a vy si už pouze přečtete, co vás čeká a co by jste měli na sobě nebo například na své rodině změnit. Pokud patříte k tě, kteří nemají čas a netroufnou si ani na andělské karty přes internet, tak můžete zkusit vyhledat telefonickou věštbu, kde se spojíte s věštkyni a řeknete jí, které andělské karty má otáčet, takže výsledek je daleko přesvědčivější a jistější.